Verkeersstrafrecht

Wij zijn gespecialiseerd in het verkeersstrafrecht en werken door heel Nederland. Simpelweg iedereen die als verdachte in het verkeer met de politie en het OM te maken krijgt, is welkom bij ons. Zaken bij het CBR doen wij niet en ook slachtoffers staan wij niet bij. Tot onze vaste klanten behoren automobilisten, motorrijders en beroepschauffeurs van de grootste transportondernemingen van Nederland. Taxi- en buschauffeurs, ambulancebroeders en politieagenten staan wij ook bij.

De meeste klanten bellen ons als zij worden verdacht:
– direct nadat een ernstig (dodelijk) ongeval heeft plaatsgevonden of 
– van rijden onder invloed van alcohol, drugs of medicatie, 
– roekeloos rijgedrag,
– rijden zonder rijbewijs en/of,
– het wegrijden van de plaats van een ongeval. 

Zeker als je net betrokken bent geweest bij een ernstig verkeersongeval is het zeer onverstandig om jezelf te verdedigen. Je moet dan namelijk precies weten wat je te wachten staat en de problemen niet groter maken dan ze misschien zijn. Een in het verkeersstrafrecht gespecialiseerde advocaat is dan absoluut noodzakelijk. Wij weten precies wat hen te wachten staat en kunnen met raad en daad helpen. Wij kennen de wet en weten chauffeurs te steunen. Wij houden contact met de familie van chauffeurs of hun werkgevers.

Het maakt vaak veel indruk op onze klanten als zij door de politie worden aangehouden en dreigen om hun rijbewijs of voertuig kwijt te raken. Het is in dat geval belangrijk om niet te lang te wachten om contact met ons op te nemen. Door onze jarenlange ervaring kunnen in veel gevallen snel een rijbewijs of voertuig terugvragen.


    Contact